Безболезнена епилация с лазер

 Чуваме изрази като: „Медицината е доста напреднала, но все още не до толкова, че да измисли епилация, която да е абсолютно безболезнена и абсолютно завинаги.“

Това не е съвсем така. Първо да уточним, дали наистина има безболезнена епилация.

Само като чуем думата лазерна епилация пловдив и я свързвате с болка, защото първото нещо, за което се сещате е може би епилатора. Да, но медицината наистина е доста напреднала и се стреми да се усъвършенства и в сферата на естетиката. Поради тази причина се създават лазерите, за лазерна епилация.

Те ни гарантират почти безболезнена епилаци, казвам почти, защото всеки човек има различен праг на болка. Тоест, ако за един е абсолютно безболезнено, за друг ще е като леко парене, а за трети като пощипване. Но в никакъв случай няма да го сравните с традиционните методи за обезкосмяване, като кола маска и епилация.

Безболезнената епилация с лазер не само ни отървава от болката, но и от излишното окосмяване за много дълъг период от време.

Да в тази насока може би сте наистина прави, все още медицината не е измислила метод, с който да ви отърве завинаги от излишното окосмяване. И все пак ни предлага алтернативен вариант, който може да не е завинаги, но с няколко процедури, забравяте за излишното окосмяване през следващите 10 години.

Така че смятам, че дори това, което ни предлага медицината е много, като имаме предвид, че до скоро изобщо нямаше такива методи и никой не се беше замислял, че някой ден ще може да живее без космите, с които природно е създаден.

Не се чудете, а изберете безболезнена епилация с лазер и се гордейте с откритията на медицината и се възползвайте от тях.

След като виждаме колко бързо се развиват технологиите, може би трябва да очакваме до няколко години да има измислен вариант, с който не само безболезнено, но и завинаги да премахваме излишното си окосмяване.

Но до този момент ще трябва да почакаме и да се възползваме от това, което ни се предлага сега – Лазерна епилация с лазер и ефективност на епилацията за едно десетилетие.

Доверете се на най-добрия и качествен метод до сега – лазерната епилация.

http://www.plovdivlazer.оrg

Posted from Plovdiv, Plovdiv Province, Bulgaria.