Епилация мъже

В момента на пазара се предлагат много услуги за премахване на нежеланото окосмяване. Коя е най-подходяща за Вас?

Опитът сочи, че най-добрият избор, сред депилиращите средства, е кола маската. Депилацията с кола маска представлява временно премахване на косъма и неговия корен. Ефектът й е приблизително три седмици, като при всеки човек този интервал може да бъде различен. Все повече мъже се подлагат на кола маска, с цел качествено и дълготрайно епилация и също толкова представители на силния пол се уверяват, че услугата всъщност не е толкова ефективна, колкото се твърди. Причината – множеството странични ефекти, които остават след епилация мъже с кола маска. Мъжкото окосмяване е много по-дебело и гъсто от това при жените, което от своя страна, поражда много повече усложнения. Много по-голям е процентът на възпаления, алергични реакции, появата на малки червени пъпчици или обриви. От друга страна дори само чакането, което е необходимо, за да достигне окосмяването необходимата дължина при епилация мъже с кола маска – е достатъчно отегчаващо, за да накара много мъже да се откажат да повторят депилиращата услуга.

За щастие, вече има дълготрайно решение на проблема с нежеланото окосмяване, нарича се лазерна епилация. Лазерното епилиране е единствената услуга на пазара, която се справя с упоритите косъмчета, без да причинява болка, зачервяване или друго раздразнение на кожата. Най-добрата лазерна епилация можете да откриете в лазер центърАрмада“, град Пловдив. Центърът е специализиран в извършването на висококачествено епилация мъже и жени, с последен модел лазерна технология – Александритен лазер. Епилацията с лазер Александрит не отнема много време и щади кожата. Лазерният лъч се привлича от меланина в косъма и достига единствено до космения фоликул, който се намира в най-горния слой на епидермиса. Веднъж проникнал във фоликула, лъчът се преобразува в топлинна енергия, която уврежда цялата космена структура. До 10 дни след епилацията, засегнатите космени фоликули започват да се показват на повърхността на кожата и да опадат. Епилацията с Александритен лазер е подходяща за всеки фототип кожа и вид окосмяване. Специалистите в център “Армада” изготвят индивидуална програма за посещения на всеки посетител. В зависимост от типа кожа, вида окосмяване и хормоналния фон на клиента се насрочват дати за сеансите, които за тяло варират от 4 до 6 броя, а за лице от 6 до 12.

Епилация мъже с Александритен лазер в център “Армада” е най-добрият избор да се отървете от нежеланото окосмяване за години напред!

Tag: епилация мъже лазер център Армада

Posted from Plovdiv, Plovdiv Province, Bulgaria.