Какво е лазерна епилация

Какво е лазерна епилация

Знаете ли какво е лазерна епилация и как точно чрез нея можете да отстраните досадните косъмчета, за възможно най-дълъг период от време?

Лазерната епилация e революционна услуга в сферата на обезкосмяването, която е на българския пазар вече няколко години. Поразителните резултати, които показва, допринесоха за нейното бързо популяризиране сред обществото. Въпреки успеха до момента, лазерните технологии не са спрели да се усъвършенстват. Благодарение на тяхното развитие, днес можете да се възползвате от последните подобрения и да си осигурите висококачествена лазерна епилация с Александритен лазер.

  • Какво е лазерна епилация с Александритен лазер:

За да придобиете най-пълна представа – какво е услугата лазерна епилация, ще разгледаме накратко как работи последната иновация в сферата-лазер Александрит.

Александритният лазер притежава дължина на вълната 755 Nm, която спомага за достигането на лазерния лъч до космения фоликул, без да уврежда страничната кожа. Лазерът излъчва светлинна вълна, която преминава през кожата и достига космения фоликул, където се намира коренът на косъма. Топлинната енергия, която уврежда структурата на окосмяването, се синтезира вътре във фоликула. Той е съвместим с всеки фототип кожа и окосмяване. Премахва отлично и тъмни, и светли косъмчета. Благодарение на широкото работно поле на Александритния лазер, вече е възможно третирането на по-голяма площ окосмяване, в рамките на минута. Времетраенето на процедурите по лазерна епилация е различно. Това колко минути ще отнеме манипулацията зависи от зоната, която желаете да епилирате и дали се намира по тялото или по лицето. Обикновено кожата на лицето се поддава по-трудно на обработка, тъй като има области, в които има повече кожа. Най-бързи резултати се забелязват при обработка на подмишниците и интимната зона. Можете да извършите лазерна епилация на всички зони от тялото и лицето, с изключение областта около очите. Необходимо е процедурите да са съобразени с Вашия индивидуален тип кожа, цвят и дебелина на окосмяването. От значение е и хормоналния Ви фон. В случай, че лазерът не е настроен според Вашите показатели – може да получите изгаряне или подуване на обработваната зона.

 

Лазер центърАрмада” извършва висококачествена лазерна епилация с Александритен лазер. В центъра ще получите подробна информация за това как ще се извършат процедурите, в зависимост от Вашите показатели. Преди да започнете програма по лазерна епилация – трябва да Ви бъдат насрочени дати за посещение, които са съобразени с жизнения цикъл на окосмяването в избраната от Вас зона. Всяка от процедурите в лазер център „Армада” преминава под прякото наблюдение на медицинско лице. За отлични резултати следвайте препоръките на специалистите.

Очакваме Ви!

 

Posted from Sofia, Sofia City Province, Bulgaria.