Лазерна епилация в пловдив форум

Кой е най-добрият лазер за отстраняване и сигурността на косата?

Ние работим с най-надеждното име на пазара Estepoint Laser Clinic има александрит машина.755 нм александрит лазерно бързо, лесно и е известен като един от ефективно лечение пионерска лазерна епилация . александрит е да се повиши комфорта и безопасността на клиента, както и динамичните Охлаждащи устройства (DCD ™), за да работят заедно. Ние не използваме IPL или SPL. Лазерът работи чрез изпращане на интензивни лъчи на светлината се абсорбира от кожата. Тази светлина се превръща в топлина и унищожи космения фоликул безопасно абсорбира от целевите клетки, оставяйки околните тъкани незасегнати държавата. Estepoint Laser Clinic има всички законови изисквания и свързаните с тях стандарти на практика за производителите да се срещнат със система за изпитване на машината, включително безопасен режим.

Безопасност и хигиена

Нарастващ, скубане, бръснене или пинсета да предприеме такива действия широко фоликулит (от състоянието на кожата, в която заразените космените фоликули) причини. Това състояние обикновено е чувствителен към невидимия пъпка повърхност, което води до образуването на червени регион. епилация на заразения район за лазерно александрит използване ще помогне да се подобри тази област и ще унищожи вредните бактерии във фоликулите.Това е често срещана практика сред лекарите да препоръчват лазерно лечение.Този метод е най-безопасният и най-ефективният медицинско лечение на разположение за подкожни косъмчета.Когато подправяте подкожни косъмчета, в противен случай това ще доведе до по-сериозни медицински проблеми могат да доведат до сериозни инфекции лазерна епилация пловдив всъщност унищожава кореновите власинки и не всички косми и подкожни косъмчета в третираната област е във времето от, пояснява кожата копринено гладка, без да оставя белег. За да се случи това, което трябва 8-10 лечение сесии на всеки 6 седмици, но резултатът определено си струва усилията.

Какво може да се направи с лазерна терапия?

В допълнение към това ви спестява трайно премахване на нежеланото лазерна епилация слънчевите петна, в някои ракови заболявания на кожата като старчески петна и лунички ефективно лекуват също така осигурява ефективно лечение. В същото време, доказващ, че колаген тип III преструктуриране подмладяване на кожата, белег на мястото на унищожаване / хлоазма терапия Melasma при лечението и dyschromia също разкрива фантастични резултати. В повечето случаи, лечение на пигментен лезия Алекстандрит лазер се извършва с.

Laser могат да бъдат използвани в кои части на тялото?

Estepoint лазер, използван в клиниката александрит устройства могат да се използват безопасно във всички части на тялото, с изключение на зоната около очите. Ако искате да се отстраняване на големи части от тялото (крака, ръце, гърди, гръб) александритсъчетава прецизна точност и дългосрочно качеството ще се прилага за лечение лазер е бързо и лесно.

Колко време ще?

Обикновено всяка сесия продължава 15 минути, вашите нужди, първоначалната ви консултация, очакванията ви и вашата кожа и коса тип, и вие може да отнеме малко повече време, ние ще определи подходящата схема на лечение. Всяка процедура е уникална, тъй като всеки клиент. Индивидуално третиране може да варира в зависимост от кожата и цвят на косата; Ако сложите колко отворите вашата цвят на кожата и цвят на косата, така че можете да получите по-добри резултати. Колко сесии ще се нуждаят от лечение? но варира в зависимост от третираната зона може да се наложи 6-8 сесии. Някои хора може да се нуждаят от повече сесии в зависимост от вида и дебелината на косъма и третираните области на тялото.

Очакваното време за лазерно лечение:

  • Топ dudak- 8-10 сесии: 5 DKD-малко
  • Бикини zone- сесии 10.08: 15 DKD-малко
  • Brazilyen- seans 10.08: 20 dkdan на
  • Горна сесии на ръката 08.10: 20 DKD-малко
  • Alt колеги seans 6-8: 40 dkdan на
  • Горната част на краката (бедрата) – 6-8 сесии: 40 DKD-малко
  • Подбедрицата (крака от коляното) – 6-8 сесии: 40 DKD-малко

Всяка епилация лазерно лечение е уникална като всяко човешко същество. Индивидуално третиране може да варира в зависимост от кожата и цвят на косата; Ако вашият цвят на кожата и постави ясна колко си цвят на косата, така че можете да получите по-добри резултати. Laser косата постоянно, но растеж (анаген) ОТГОВОРНА унищожава корена. По време на тази фаза протеин на косми, кератин и те са най-натоварените лазери са най-чувствителни етап по отношение на меланин. Дължина на косата в анаген фазата на фоликулите се определя от генетичния си грим. А косата в анаген фазата може да отнеме няколко години, космите в анагенната фаза е тялото генерира 85% от пощенската си кутия. В резултат на анаген фазата или Катагенната преход фоликуларната фаза, когато нов цикъл след стимулиран фоликул започва да тече през космите Телогенната или спре етап. Космите не са чувствителни към лазерна епилация лечения за преместване във фазата на Катагенната и телоген. Въпреки, че една от основните генетични структурата на този етап да варира от човек на човек, времето се влияе от състоянието на възраст и здравословно състояние и пола. Различен цвят и форма на косата също се отразява на продължителността на фоликуларната фаза. Доходи и може да бъде трайно фоликули стане чувствителен към лечение епилация лазерната когато се върнат към етапа на растеж. Това ще изисква непрекъснати посещения.Изисква се редовно лечение за унищожаване на косата от нови фоликули. Ето защо ние препоръчваме редовни посещения 2-3 пъти годишно. Лазерната епилация е лечението на тъмно-отворена за фините косъмчета по гъста коса е естествено по-ефективно. Ако имате естествено тъмна коса и тъмна кожа, ако все още можете да се възползвате от лечението лазерна епилация, но допълнително лечение за постигане на задоволителни резултати често се изисква.