Лазерна епилация китки

Окосмяването по китките е незименна част от това по ръцете. И докато при мъжете е по-характерно да не премахват нежеланите косъмчета в тази зона– за жените, перфектно гладката и обезкосмена кожа по ръцете се е превърнала в златно правило за красив външен вид.

Обикновено при дамите окосмяването в зоната китки е слабо изразено. В случай, че косъмчетата са по-забележими и като цяло окосмяването по ръцете е прекомерно – това може да се дължи на хормонален дисбаланс или ген. Космите по китките могат да се увеличат и пигментират също по време на бременност или прием на хормони. Каквито и да са причините за тяхното появяване обаче – най-добрият начин за премахването им е лазерната епилация.

Лазерното епилиране е нова услуга, която гарантира до 90% дълготрайно обезкосмяване. Последното нововъведение в лазерните технологии е лазер Александрит. Лазерна епилация с него потребителите могат да открият в центъра на град Пловдив, където се намира лазер център „Армада”.

Център „Армада” е специализиран в извършването на висококачествена лазерна епилация на всички зони от тялото лицето. Лазерна епилация китки в него с Александритен лазер е една от често извършваните процедури в центъра като завършек на лазерна епилация ръце.

Александритният лазер, с който работи „Армада” е последната иновация на пазара. Той осигурява безболезнено обезкосмяване, качество на работа и дълготраен резултат. Благодарение на дължината на вълната си – 755 Nm, Александритният лазер достига без проблем до космения фоликул. Интензивното му отделяне на импулси пък е предимство, което свежда времетраенето на процедурите само до няколко минути.

Начинът на работа на лазерната технология се нарича селективна фототермолиза. Лазерът отделя светлинен лъч, който се привлича от меланина в косъма и по този начин не уврежда епидермиса. Светлинната вълна прониква до космения фоликул, където се преобразува в топлинна енергия, за да го увреди. По време на процедурата лазерна епилация китки, както и след нея не се усеща болка.

Освен с качествена апаратура, лазер център „Армада” впечатлява посетителите си и с професионалното си обслужване. В центъра работи екип от лекари и медицински персонал, квалифицирани и умеещи да боравят с технологията.

При първото си посещение в „Армада” всеки клиент преминава през изследване, което определя към кой фототип спада кожата му, какъв вид са окосмяването му и хормоналния му фон. На база тези показатели се настройва Александритния лазер и се изготвя индивидуална програма за посещения. Обикновено при лазерна епилация китки те са от 4 до 6. Резултатът след края на програмата е 90% дълготрайно обезкосмяване

Лазер център „Армада” Ви очаква – заповядайте!

Tag: лазерна епилация китки

Posted from Plovdiv, Plovdiv Province, Bulgaria.