Лазерна епилация пловдив

Вече знаете, че зеле и чиа са добри и за теб редовните, лазерна епилация пловдив които ще намерите в шейкове, салати, и от време на време, чипове, но има няколко други съставки може да си видял вземане на последните заглавия за тяхната трябвало здравето, а дори и красота, обезщетения. Много от тези нови обявените здрави храни са били около продължение на векове, но не може да отрече им на-момента бръмча-достойнство, че също е вероятно ги прави забележителни в местния магазин за хранителни стоки, подправка пътека, и дори корнер кафе. Обърнете внимание на някои от храните, и че може би просто вижте тенденция (или все още действащи) през 2015 година.

ОЩЕ: The Да и Не на гореща йога

Matcha
Може би сте виждали това като опция по чай лате в любимия си кафе, както и добре населен термин рецепта търсене на Pinterest . Оказва се, че изглежда като можете да поставите този зелен чай на прах в почти всичко, като паста и шоколадова торта. Това е било съобщено, че е с високо съдържание на антиоксиданти и още е било казано да засили вашия метаболизъм , което го прави идеално средство да добавите към вашата диета за отслабване. Модели зад кулисите на някои предавания New York Fashion Week дори са били наблюдавани отпивайки върху него. Organic Avenue, сок и здравословни храни компания, дори създава Matcha ласкател , че е поръсена с Чиа семената за още по-на тласък в храненето.

Куркумата
Така че това е по-скоро подправка от дадена храна, и това не е нищо ново, но ние сме били свидетели на много от него наскоро, независимо дали е добавен към чай или използва в ежедневието си красота. Така че това, което е бръмча зад тази позиция? Това е богат на антиоксиданти и е противовъзпалително, което означава, че е идеален за вашата кожа. В действителност, това е било съобщено , че може да се предпази кожата от признаците на стареене. Това прави движения на пазара на красотата, тъй като тя може да бъде намерена в продукти можете да си купите, но можете да го смесват по своему и да я използва като маска.

Още: Как да създадете своя собствена Schedule Workout

Ферментацията
ферментирали храни се казва, че се забелязва през 2015 г., и ние сме били слушаха и виждаха много, когато става въпрос за значението на пробиотиците, особено в грижа за кожата . Можете да си спомните, Kombucha, които Mayo Clinic доклади се прави чрез добавяне на мая и бактерии колония за чай и захар. И докато това е било казано да бъде богата на витамини и антиоксиданти, експерти са съгласни , че повече изследвания трябва да се направи, за да се гарантира валидността на това. Това не е единственият ферментирали вариант, тъй като много кисело мляко и други хранителни продукти могат да се похвалят тези обезщетения .

Зелените Ние сме чули за
2014 е в основата на годината от авокадо тост, нали?Разбира се, това не е имал това е момент, нотъй като това проучване показа, че съставката (авокадо, не тоста. Съжаляваме, любители на въглехидрати) има невероятни здравни плюсове, ние наистина не виждам да го забавя.Друг зелен ние сме били чули за е водорасли.Версиите на него са били прави най-здравите списъци наляво и надясно, като едната е Wakame, че експерт обясниTIME беше пълен с антиоксиданти.Според”Vogue” суперхрана лазерна епилация пловдив списък от 2015 г., водорасли, друга форма на морски водорасли, може да бъде и пръкват със своите здрави, метаболитна ползват компоненти. Вие не се съмнявам, виждал водорасли добавен в салата, използван като зелено в салата смес и на себе си, а дори и под формата на чипове. По-добра от нишестени картофи, нали? В допълнение към закуски, водорасли се появява често на спа менюта, като това е било съобщено, че е богат на аминокиселини, витамини, и чудесно за кожата си.

Споделете Тази Story

Лазерно обезкосмяване

Сега мъжете и жените, така правят нежелан лицето и тялото е нещо от миналото – благодарение на Cutera CoolGlide лазер. Не по-болезнено, кола маска, електролиза или самобръсначки! Лазер CoolGlide доставя технологии на 21 век за лечение на тази тревожна проблем. Получили разрешение за постоянно намаляване на косата, лазер CoolGlide може да лекува мъже и жени от всички типове кожа безопасно и ефективно, целогодишно. Дори пациенти с тен.

Разликата Cutera CoolGlide

The Cutera CoolGlide е проектиран да бъде най-яркият система лазерна епилация на пазара за всички типове кожа, от светло до тъмно, включително щавени пациенти. Неговият уникален дизайн, голяма дължина на вълната, и иновативен Охлаждане изключително ефективен, безопасен и трайни резултати.

Какво CoolGlide лечения усещането?

Както подсказва името, на CoolGlide накрайника охлажда и успокоява, тъй като, се плъзга по кожата си. Когато пулсът на светлината не е представено, при някои пациенти с леко притискане или щипане. Обикновено се изисква Не локална анестезия или болкоуспокояващи лекарства; Въпреки това при някои пациенти може да предпочетат да използват местна упойка, когато чувствителните зони се третират.

Колко процедури ще са ми нужни?

Повечето области изискват 3-6 процедури. Въпреки това, броят на CoolGlide процедури, необходими за оптимални дългосрочни доходи зависи от множество фактори – дебелина на косата, третираната площ и цикъл на растежа на косата ви. Интересното е, че не всички косми са активно растящи в същото време и всъщност минават през три различни фази: растеж, регресия, и за почивка. CoolGlide лечения работят чрез изключване на косата, която е основно във фаза на активен растеж по време на лечението. От други косми ще влязат тази активна фаза на растеж по различно време, допълнителни обработки могат да бъдат необходими, за да изключите всички космените фоликули в дадена област.

Какво се случва след лечението?

Веднага след вашата CoolGlide лечение, площта може да се появи малко по-червени и подути. Три до седем дни след лечението може да получите това, което изглежда да бъде повторен растеж на косата. Всъщност, повечето от тези косми се хвърли в резултат на лечението и не се повторен растеж. Между лечение не трябва восък или късат косата си, но е допустимо да се обръсне.

Какви са възможните странични ефекти?

Въпреки че пациентите имат малко странични ефекти, най-често забелязах са леко зачервяване и подуване на кожата, подобно на слънчево изгаряне. Тези реакции обикновено продължават няколко часа или по-малко. В редки случаи, може да се появи изприщване. Консултирайте се с вашия медицински специалист за пълна информация относно ползите и рисковете от лечението.

Как CoolGlide сравнение с електролиза?

Електролизата е досаден, инвазивна и болезнен процес, който включва поставяне на иглата към всеки отделен космен фоликул и доставка на електрически заряд, за да ги един по един. Електролиза често изисква години на лечение на редовни интервали. Чрез предоставяне на светлинна енергия на стотици космените фоликули в момент, в CoolGlide ефективно третира с площ само за няколко секунди, че ще отнеме повече от час с електролиза.