Лазерна епилация пловдив

Лазерна епилация Лазерна епилация пловдив Лазерна епилация пловдив

Лазерна епилация пловдив

лазерна епилация са клъстери от концентриран меланин и са най-видими за хората с светъл цвят на кожата (справедлива тен); лазерна епилация са най-осезаемо при хора с бяла кожа и червена или руса коса.

Докато лунички са най-забележими на хората с справедлива тен, те могат да се появят на всеки, независимо от техния произход и генетичен фон.

Лазерна епилация пловдив са намерени предимно по лицето, въпреки че те също могат да се показва на всяка част от тялото, изложени на слънце, включително ръцете и раменете. лазерна епилация се наблюдават често при децата и някои хора ги свързват с появата че са по-млади.

Образуването на лунички се задейства чрез излагане на слънчева светлина. Експозицията към UV-B лъчите предизвикват тялото ни да се увеличи производството на меланин, което обикновено води до лунички да стават по-тъмни.Лазерна епилация пловдив

При излагане на слънце, лунички, ще се появят отново, ако те са променени с кремове или лазери и не са защитени от слънцето, обаче лунички обикновено избледняват като пораснат и с намалена експозиция на слънцето.

лазерна епилация не са кожно заболяване, но докато някои хора гледат на лунички и засилване на младежки вид, някои виждане лунички като пъпки и търсят лечение за намаляване на външния си вид. 

Както при всички лазерни процедури терапия честотата и броя на лечение ще зависи от вашата кожа тип, района, засегнат и размера на тази зона. Свържете се с нас, за да организира безплатна консултация, за да обсъдят план за лечение, който отговаря на вашите нужди.

Има ли някакви предпазни мерки, за да се вземат по време на лечението?

Както при всички лазерно лечение, трябва да се избягва излагането на пряка слънчева светлина преди лечението, по време на лечението и в продължение на няколко седмици след лечението. В лазерна епилация, нашите опитни квалифицирани терапевти ще Ви посъветва въз основа на вашия тип кожа и естеството на обработките, че получавате.

В Лазерна епилация пловдив ние разбираме, страданията и притеснението, че кожни лезии могат да причинят, особено когато по-тъмен и по-големи, покриваща части на видима кожата, лазерна епилация използва MedLite Laser  поради причината, че това е най-доброто най-ефективният Laser устройството наличен и осигурява различна дължина на вълната, подходящи за различни състояния на кожата

На Armada Laser клиника   терапевти понякога е нужно да се позове на клиентите да им общопрактикуващ лекар за оценка и в случай на съмнение, няма да лекува докато не бъде представен Medical клирънс.