Лазерна Епилация

Лазерна Епилация ето няколко примера за ектопаразити включват:

Нощувка бъгове (Cimex lectularius) може да консумират до пет пъти собственото си тегло в кръвта, изготвен от домакини, които включват хора и някои домашни животни. Във всеки екстремни условия, жертвите могат да станат слаби и анемични. Гълъби, скорци и врабчета се знае, че носят дървеници.
Пилешки акари (Dermanyssus gallinae) са известни носители на енцефалит и могат да причинят и птици кърлеж дерматит и акариазис. Докато те преживяват по взета кръв от различни птици, те също могат да нападат хората. Те са били намерени на гълъби, скорци и врабчета.
Жълти червеи (Tenebrio MOLITOR), може би най-често срещаните бръмбар паразитите на хората в САЩ, живеят в Пиджън гнезда. То се намира в зърно или зърнени продукти, често ликвидация в зърнени закуски, и може да предизвика чревна canthariasis и hymenolespiasis.
Западнонилска треска, докато Западен Нил технически не се предава на хората от птици, хората могат да се заразят чрез ухапване от комар, който е ухапан заразената птица. Очевидната поука е, че колкото по-малко птици има във всяка една област, толкова по-добре. Това се изразява в по-малък шанс на заразената птица в тази област, по-малък шанс от комар ухапване на заразени птици и след ухапване човек.