Ленти за обезкосмяване


Изпробвали ли сте някога лазерна епилация? Ако да, то знаете колко неефективни са понякога. В случай, че не сте – ефектът на лентите за обезкосмяване е краткотраен , като невинаги премахват изцяло нежеланото окосмяване.

По две неща, лазерното епилиране и т.нар лазерна епилация, си приличат. Първото нещо е бързината, с която отстраняват нежеланото окосмяване, а второто – безболезненият начин на действие. Разбира се, лентите не са напълно безболезнени, също като лазерното епилиране и това се дължи на различната чувствителност на кожата на хората. Лазерната епилация обаче има възможност да протече изцяло без болка. Например, най-новият модел лазерна технология – лазер Александрит премахва нежеланото окосмяване много нежно и щадящо кожата, но притежава и вградена охлаждаща приставка, в случай на дискомфорт.

Лазерът, който излъчва Александритният лазер преминава през кожата под формата на светлина, за д достигне до космения фоликул. Той се привлича от меланина в косъма и по този начин не уврежда епидермиса. Достигнал до фоликула лъчът се преобразува в топлинна енергия, която трайно уврежда коренът на косъма и цялата му структура. До 10 дни след първата процедура, увредените космени фоликули започват да опадат, а нежеланото окосмяване намалява с 20%.

Лицето е една от най-проблемните зони за обезкосмяване, това също може да видим от лазерна епилация мнения. Тъй като кожата там е много нежна, а всяка допусната грешка остава на показ за много дълъг период от време. Обикновено жените прибягват да депилиращи средства в отстраняването на нежелания мъх над горната устна или брадичката, но невинаги резултатът, който получават е безупречен. Ежедневно хиляди жени се борят с подкожно растящите косъмчета, появили се в следствие на депилация, различни видове обриви и възпаление на кожата по лицето.

При прекомерно окосмяване по лицето, вследствие на заболяване или ген – лекарите препоръчват обезкосмяване на лице с Александритен лазер. Това е най-новият лазер, проектиран изцяло за лазерна епилация, който притежава редица вградени настройки и осигурява дълготрайно обезкосмяване.

Кола маска или лазерна епилация?

Много дами избират услугата кола маска за своето обезкосмяване на ръцете. До колко обаче е ефективна тя и няма ли по-добър начин за премахване на нежеланото окосмяване – нека разберем за достъпни и евтини лазерна епилация цени.

Кола маската е услуга, която отстранява окосмяването по ръцете за около три седмици, след което следва период на изчакване косъмчетата да достигнат необходимата дължина, за да могат отново да бъдат премахнати. По време на процедурата неприятна е не само болката, а и зачервяването, което остава по кожата. След обезкосмяване на ръцете с кола маска е възможно да се появят обриви, алергични реакции и подкожно растящи косъмчета.

Обезкосмяване на ръцете с Александритен лазер се извършва с предварително изготвена програма за датите на посещение. Графикът се определя от три индивидуални показателя на клиента: фототип кожа, вид окосмяване и хормонален фон. Стандартният брой процедури за обезкосмяване на ръцете, както и за всяка друга зона от тялото е от 4 до 6. При извършване лазерна епилация на зони от лицето, броят на посещенията нараства от 6 до 12, тъй като кожата на лицето се поддава по-трудно на обработка.

Всеки потребител избира сам услугата, на която иска да се подложи, за да премахне нежеланото си окосмяване по ръцете. Някои услуги обаче са по-добри от други и се предлагат на изгоди цени, като лазерна епилация с Александритен лазер в център „Армада”.

Заповядайте!

Posted from Plovdiv, Plovdiv Province, Bulgaria.