Премахване на косми с лазер

лазерна-епилация-армада-12

Дълготрайното обезкосмяване дълго време беше само мечта, която лазерната епилация успя да сбъдне. Създадоха се много центрове и клиники за извършването на висококачествено премахване на косми с лазер. Повечето от тях работят с различни уреди за лазерна епилация и осигуряват различно качество на извършените процедури. Това, от своя страна е плюс, тъй като така се разграничава висококачествената лазерна епилация, от не чак толкова доброто й извършване. От друга страна, добре е човек да заложи на сигурното, избирайки опитен лазер център с модерна апаратура.

Такъв например е лазер център „Армада”, град Пловдив. Той предлага професионално премахване на косми с лазер Александрит – последен модел технология. Центърът предлага набор от услуги, предназначени, както за зони на тялото, така и за зони на лицето.

С Александритният лазер, център „Армада” предоставя на клиентите си качество на услугата на европейски ниво. Лазерният лъч не уврежда кожата и отстранява всякакъв вид нежелано окосмяване, благодарение на дължината на вълната си (755Nm) и селективната фототермолиза, на чийто принцип работи. Лъчът се привлича от меланина в косъма и достига до космения фоликул, където синтезира висока топлинна енергия и го уврежда. Процедурите необходими за качествено премахване на косми с лазер в зони на тялото са от 4 до 6, а за зони на лицето от 6 до 12.

Подарете си качество – доверете се на лазер център „Армада”!

Очакваме Ви!

Posted from Plovdiv, Plovdiv Province, Bulgaria.