Безболезнена епилация с лазер

 Чуваме изрази като: „Медицината е доста напреднала, но все още не до толкова, че да измисли епилация, която да е абсолютно безболезнена и абсолютно завинаги.“

Това не е съвсем така. Първо да уточним, дали наистина има безболезнена епилация.

Само като чуем думата лазерна епилация пловдив и я свързвате с болка, защото първото нещо, за което се сещате е може би епилатора. Да, но медицината наистина е доста напреднала и се стреми да се усъвършенства и в сферата на естетиката. Поради тази причина се създават лазерите, за лазерна епилация.

Те ни гарантират почти безболезнена епилаци, казвам почти, защото всеки човек има различен праг на болка. Тоест, ако за един е абсолютно безболезнено, за друг ще е като леко парене, а за трети като пощипване. Но в никакъв случай няма да го сравните с традиционните методи за обезкосмяване, като кола маска и епилация.

Безболезнената епилация с лазер не само ни отървава от болката, но и от излишното окосмяване за много дълъг период от време.

Да в тази насока може би сте наистина прави, все още медицината не е измислила метод, с който да ви отърве завинаги от излишното окосмяване. И все пак ни предлага алтернативен вариант, който може да не е завинаги, но с няколко процедури, забравяте за излишното окосмяване през следващите 10 години.

Така че смятам, че дори това, което ни предлага медицината е много, като имаме предвид, че до скоро изобщо нямаше такива методи и никой не се беше замислял, че някой ден ще може да живее без космите, с които природно е създаден.

Не се чудете, а изберете безболезнена епилация с лазер и се гордейте с откритията на медицината и се възползвайте от тях.

След като виждаме колко бързо се развиват технологиите, може би трябва да очакваме до няколко години да има измислен вариант, с който не само безболезнено, но и завинаги да премахваме излишното си окосмяване.

Но до този момент ще трябва да почакаме и да се възползваме от това, което ни се предлага сега – Лазерна епилация с лазер и ефективност на епилацията за едно десетилетие.

Доверете се на най-добрия и качествен метод до сега – лазерната епилация.

http://www.plovdivlazer.оrg

Posted from Plovdiv, Plovdiv Province, Bulgaria.

Лазерен център Пловдив

Живеем в свят на огромно разнообразие. Особено, когато говорим за големия град, имаме неизчерпаеми възможности и богат избор от всичко, което ни е необходимо. Именно затова винаги се стремим да намерим най-доброто за себе си, след като имаме право на избор.

Лазерен център Пловдив АРМАДА ще ни даде най-доброто в града. Ще се запитате – Откъде да сме сигурни? Ами ще ви убедя в това.

Лазерен център Пловдив, ще ви предложи най-добрия и най-нов лазер, извършващ лазерни процедури. Следващия ви въпрос вероятно ще е – Защо е най-добрия?

Най-добрия е, защото лазерите обикновено премахват по-тъмните косми, защото увреждат меланина, който се съдържа в косъма. Но най-новия лазер Александрит успява да премахне дори и по-светлите косъмчета. А също така има и предимството да достига до труднодостъпни места.

Ето ви една от причините да изберете Лазерен център Пловдив АРМАДА. А като друга такава, можем да изтъкнем – добре обученият, млад екип. Който не само има нужното образование, но и продължава да се усъвършенства с развитието на новата апаратура.

Ако искате завинаги да се отървете от досадните косми, но не знаете кой център да изберете, горещо ви препоръчвам Лазерна епилация Пловдив мнения. Гарантирано с най-високо качество на процедурите, поради стремежа за развитие към по-добро и предлагане на най-доброто, в удобно за вас време, на най-добри цени.

Posted from İstanbul, Turkey.

Лазерна епилация Кърджали форум

Често задавани въпроси за лазерната епилация в интернет

Що се отнася до гладката и мека кожа – всеки става перфекционист. За съжаление, съвременните уреди и услуги за депилация (краткотрайно обезкосмяване) не могат да дадат перфектни резултати, тъй като нежеланото окосмяване се завръща много по-бързо от очакваното. В такива моменти, човек си задава въпроса какво ли би било, ако досадните косъмчета изчезнат завинаги. Лазерна епилация Кърджали форум в интернет ще Ви даде отговор.

Дълготрайното обезкосмяване е нещо, което е трудно да се опише с думи. То е безгрижие и удовлетвореност от вложените средства и постигнатите резултати. Веднъж, подложили се на дълготрайно обезкосмяване, Вие забравяте за ежедневните и ежемесечните грижи за външния си вид. Един от най-добрите начини да постигнете това е чрез извършването на услугата лазерна епилация. Лазерна епилация Кърджали форум ще Ви помогне да задоволите любопитството си по темата и да изберете подходящ лазер център за Вашата програма по лазерна епилация.

 • За услугата лазерна епилация в лазерна епилация Кърджали форум:

В лазерна епилация Кърджали форум ще се запознаете с това какво представлява лазерната епилация, как се извършва, какво трябва да правите преди и след нея, както и какви резултати да очаквате.

Накратко, лазерната епилация е безболезнен процес по обезкосмяване. Тя е индивидуална услуга, която се извършва по различен начин за всеки клиент, т.е различен брой процедури, различни настройки на уреда за лазерна епилация и т.н. По своята същност услугата представлява проникване на лазерния лъч до космения фоликул и неговото дълготрайно увреждане с помощта на висока топлинна енергия. В действителност това увреждане на фоликулите и премахването на нежеланото окосмяване става различно във всеки лазер център, тъй като за обезкосмяването се работи с различен по вид и година лазер. При запознаването Ви с основните неща за лазерното епилиране в лазерна епилация Кърджали форум, винаги подлагайте всичко под въпрос и при начало на програма по лазерна епилация се консултирайте със специалист.

Друг начин да проверите информацията от лазерна епилация Кърджалифорум е да посетите лазер център „Армада” в град Кърджали. В центърът Ви очакват висококвалифицирани специалисти и безплатна консултация с медицинско лице. Можете да попитате на място всичко, което Ви интересува, а и да се уверите нагледно в ефективността и безвредното действие на лазер Александрит с извършването на безплатна демо-процедура.

При възникването на допълнителни въпроси, лазер център „Армада”, Кърджали поддържа постоянна връзка с клиентите си.

Не пропускайте да ни посетите. Очакваме Ви!

http://www.kardjalilazer.com/

Posted from Kardzali, Kardzhali Province, Bulgaria.

Лазерна епилация мъже

Обезкосмяването при мъжете се наложи като тенденция преди няколко години. В момента гладките мъжки гърди, ръце или крака не изненадват никого, а съвременните методи и услуги за обезкосмяване бързо се приспособиха към наложилата се мода.

Едно от съвременните решения за обезкосмяване при мъжете е мъже лазерна епилация. Тя представлява набор от услуги по обезкосмяване с лазер, включваща изцяло мъжки зони като гърди, гръб, рамене, врат, скули и т.н. В лазер център „Армада”, град Пловдив можете да се възползвате от мъже лазерна епилация с последен модел лазер Александрит. Тази технология позволява бързото и безболезнено отстраняване на нежеланото окосмяване без значение неговата дебелина или цвят. Лъчът на Александритния лазер прониква до космения фоликул без да нанася вреда върху кожата. Той синтезира висока и плътна топлинна енергия вътре във фоликула, която да унищожи не само него, а и цялата космена структура. По този начин Вие получавате бързо и безболезнено дълготрайно обезкосмяване за години напред.

Освен същинската част по обезкосмяване, лазерна епилация мъже се състои и от доста сериозна подготвителна част. От изключителна важност за ефективността на процедурите е предварителното определяне на Вашия фототип кожа и вид окосмяване. Резултатите са необходими за настройване на Александритния лазер и изготвянето на индивидуална програма за посещения.

Тя също е съобразена с Вашия фототип кожа и вид окосмяване, както и с темпа на растеж на косъмчетата в зоната за епилация. Ще получите своята индивидуална програма за посещение още след първия сеанс.

За разлика от депилиращите услуги и уреди, с лазерна епилация мъже премахвате нежеланото окосмяване без да имате странични ефекти от процедурите. Характерно за след бръснене например е появата на подкожно растящи косъмчета, а след кола маска – обриви и възпаление. Александритният лазер в център „Армада” не оставя следи по кожата, не причинява изгаряне и спомага за лекуването на подкожно растящи косъмчета.

Стандартният брой процедури по лазерна епилация мъже с Александритен лазер е от 4 до 6 за зони на тялото и от 6 до 12 за зони на лицето. Всеки сеанс се извършва от опитно медицинско лице, обучено за работа с технологията. Процедурите преминават под лекарско наблюдение, а след края на манипулацията ще получите полезни съвети как да се грижите за кожата си по време на Вашата програма лазерна епилация мъже.

Видими резултати има още след първата процедура – до 20% дълготрайно обезкосмяване. А след края на програмата получавате 90% липса на нежелано окосмяване в зоната за години напред.

Заповядайте в лазер център „Армада”, където ще получите професионална лазерна епилация мъже!

lazerplovdiv.com

МЕЖДУНАРОДЕН СЕРТИФИКАТ ЗА КАЧЕСТВО ISO

Защото държим да сме най-добрите!

Доказателства за качеството, което предлага лазер център „Армада”, град Пловдив в сферата на лазерната епилация има много. Най-същественото и отличителното сред тях обаче е Международен сертификат за качество ISO, с който центърът единствен може да се похвали.

Лазер център „Армада” успя да се наложи в град Пловдив като един от най-добрите центрове за лазерна епилация пловдив, благодарение на перфекционизмът и безупречността, с които извършва процедурите.

 • Какво Ви предлага лазер център „Армада”?

На първо място центърът предлага извършването на висококачествена и професионална лазерна епилация на всички зони от тялото и лицето. Всеки сеанс в център „Армада” се провежда от опитно медицинско лице с последен модел Александритен лазер.

 • С какво са по-различни услугите в лазер център „Армада”?

Уникалността на лазер център „Армада” е закодирана главно в три неща, които са се превърнали в традиция. Първо – това е професионалното обслужване. От прекрачването прага на центъра до Вашето напускане на сградата Вие попадате в ръцете на енергични и слънчеви хора, които разбират от работата си. Второ – висококачествената технология. Лазер център „Армада” е единствен в град Пловдив, който работи с последен модел лазер Александрит, а това Ви гарантира перфектни резултати. И трето – индивидуалното отношение. Всяка процедура по лазерна епилация пловдив, извършена в лазер център „Армада”, е част от индивидуална програма за посещения. Тя се изготвя отделно за всеки клиент на база неговите лични показатели като цвят кожа, вид окосмяване и др.

И отново един от най-ярките показатели за всеки център за лазерна епилация е резултатът, който дава на своите клиенти, т.е качеството на услугата, което предоставя. В това отношение лазер център „Армада” е безупречен, тъй като покрива всички необходими изисквания за получаването на Международен сертификат за качество ISO 9001:2008.

Можете да извършите своята висококачествена лазерна епилация в лазер център „Армада” по всяко време на адрес: ул. „Патриарх Евтимий” 17.

Очакваме Ви!

Международен сертификат за качество ISO

Posted from Plovdiv, Plovdiv Province, Bulgaria.

Lazerna epilaciq

Lazerna epilaciq – kude? V Plovdiv, razbira se!

Plovdiv e gradat, koito ne spi, gradat, koito shte vi glavozamae s predlojeniqta si za razvlechenie, grija za Vas ili prosto malko raznoobrazie. Samo sled niakolko krachki v edna ot presechnite uluci na Glavnata shte otkriete nai-dobrata Lazerna epilaciq . Procedurite po lazerna epilaciq na ul. Patriarh Evtimii 17 sa s prodaljitelnost nqkolko minuti – taka che, ne se pritesnqvaite – nqma da lipsvate dalgo ot sarceto na zabavata. Kakto se kazva samo malko shte poosvejite vunshniq si vid v centar “Armada”!

Lazer centar “Armada” predlaga nai-dobrata lazerna epilaciq na vsichki zoni ot tialoto I liceto. Procedurite se izvarshvat s nai-modernata I nadejdna aparatura na Quanta System i Aleksandriten lazer.

Tainata na otlichnite rezultati e imenno v lazer Aleksandrit. Toi pritejava daljina na valnata ot 755 Nm, koqto e inovaciq v lazernoto razvitie. Blagodarenie na nego, Vie imate vazmojnost za parvi pat da ne se saobrazqvate s tova koi sezon e, kakav fototip e kojata Vi ili kakav vid e okosmiavaneto vi I da se podlojite na lazerna epilaciq po vsqko vreme.

Lazerniqt lach na Aleksandritniqt lazer se privlicha ot melanina v kosama I ne zasqga ostanalata koja. Zaradi unikalnata daljina na valnata si, toi dostiga samo do kosmeniq folikul, za razlika ot uredite za Fotoepilaciq, koito pronikvat do mnogo po-dalboki sloeve v epidermisa. Vednuj popadnal vuv folikula, lachat svetlina se preobrazuva v toplinna energiq I traino uvrejda korenat na kosama.

Druga taina za izvarshvaneto na nai-dobrata lazerna epilaciq e ekipat na centar “Armada”. Nqma kak da si nai-dobriqt, ako ne rabotish s nai-dobrite.

Ekipat na centar “Armada” e sastaven izcqlo ot lekari I medicinski personal, koito sa tam, za da otgovarqt na vseki Vash vapros I da poluchite visokokachestveno lazerno epilirane. Predi da preminete kam obezkosmqvaneto, te shte vi sastavqt individualna programa, koqto da e savmestima s Vashiq fototip koja, vid okosmqvane I hormonalen fon. Standartniqt broi procedure za tqlo varira ot 4 do 6, a za lice ot 6 do 12. Nai-chesto intervalat mejdu poseshteniqta e 35 dni, no e preporachitelno da sledvate instrukciite na medicinskite lica v centara, tai kato te saobrazqvat periodichnostta na seansite spored Vashiq jiznen cikal na okosmqvaneto, v jelanata za epilirane zona. V sluchai, che stradate ot hormonalen disbalans ili prekomerno okosmqvane broqt I intervalut mejdu procedurite se promenq.

Doverete se na nai-dobrite v sferata na lazernata epilaciq, v grad Plovidv. Zapovqdaite v lazer centar “Armada”!

Tag: lazerna epilaciq Plovdiv

Posted from Plovdiv, Plovdiv Province, Bulgaria.

Епилация мъже

В момента на пазара се предлагат много услуги за премахване на нежеланото окосмяване. Коя е най-подходяща за Вас?

Опитът сочи, че най-добрият избор, сред депилиращите средства, е кола маската. Депилацията с кола маска представлява временно премахване на косъма и неговия корен. Ефектът й е приблизително три седмици, като при всеки човек този интервал може да бъде различен. Все повече мъже се подлагат на кола маска, с цел качествено и дълготрайно епилация и също толкова представители на силния пол се уверяват, че услугата всъщност не е толкова ефективна, колкото се твърди. Причината – множеството странични ефекти, които остават след епилация мъже с кола маска. Мъжкото окосмяване е много по-дебело и гъсто от това при жените, което от своя страна, поражда много повече усложнения. Много по-голям е процентът на възпаления, алергични реакции, появата на малки червени пъпчици или обриви. От друга страна дори само чакането, което е необходимо, за да достигне окосмяването необходимата дължина при епилация мъже с кола маска – е достатъчно отегчаващо, за да накара много мъже да се откажат да повторят депилиращата услуга.

За щастие, вече има дълготрайно решение на проблема с нежеланото окосмяване, нарича се лазерна епилация. Лазерното епилиране е единствената услуга на пазара, която се справя с упоритите косъмчета, без да причинява болка, зачервяване или друго раздразнение на кожата. Най-добрата лазерна епилация можете да откриете в лазер центърАрмада“, град Пловдив. Центърът е специализиран в извършването на висококачествено епилация мъже и жени, с последен модел лазерна технология – Александритен лазер. Епилацията с лазер Александрит не отнема много време и щади кожата. Лазерният лъч се привлича от меланина в косъма и достига единствено до космения фоликул, който се намира в най-горния слой на епидермиса. Веднъж проникнал във фоликула, лъчът се преобразува в топлинна енергия, която уврежда цялата космена структура. До 10 дни след епилацията, засегнатите космени фоликули започват да се показват на повърхността на кожата и да опадат. Епилацията с Александритен лазер е подходяща за всеки фототип кожа и вид окосмяване. Специалистите в център “Армада” изготвят индивидуална програма за посещения на всеки посетител. В зависимост от типа кожа, вида окосмяване и хормоналния фон на клиента се насрочват дати за сеансите, които за тяло варират от 4 до 6 броя, а за лице от 6 до 12.

Епилация мъже с Александритен лазер в център “Армада” е най-добрият избор да се отървете от нежеланото окосмяване за години напред!

Tag: епилация мъже лазер център Армада

Posted from Plovdiv, Plovdiv Province, Bulgaria.

Какво е лазерна епилация

Какво е лазерна епилация

Знаете ли какво е лазерна епилация и как точно чрез нея можете да отстраните досадните косъмчета, за възможно най-дълъг период от време?

Лазерната епилация e революционна услуга в сферата на обезкосмяването, която е на българския пазар вече няколко години. Поразителните резултати, които показва, допринесоха за нейното бързо популяризиране сред обществото. Въпреки успеха до момента, лазерните технологии не са спрели да се усъвършенстват. Благодарение на тяхното развитие, днес можете да се възползвате от последните подобрения и да си осигурите висококачествена лазерна епилация с Александритен лазер.

 • Какво е лазерна епилация с Александритен лазер:

За да придобиете най-пълна представа – какво е услугата лазерна епилация, ще разгледаме накратко как работи последната иновация в сферата-лазер Александрит.

Александритният лазер притежава дължина на вълната 755 Nm, която спомага за достигането на лазерния лъч до космения фоликул, без да уврежда страничната кожа. Лазерът излъчва светлинна вълна, която преминава през кожата и достига космения фоликул, където се намира коренът на косъма. Топлинната енергия, която уврежда структурата на окосмяването, се синтезира вътре във фоликула. Той е съвместим с всеки фототип кожа и окосмяване. Премахва отлично и тъмни, и светли косъмчета. Благодарение на широкото работно поле на Александритния лазер, вече е възможно третирането на по-голяма площ окосмяване, в рамките на минута. Времетраенето на процедурите по лазерна епилация е различно. Това колко минути ще отнеме манипулацията зависи от зоната, която желаете да епилирате и дали се намира по тялото или по лицето. Обикновено кожата на лицето се поддава по-трудно на обработка, тъй като има области, в които има повече кожа. Най-бързи резултати се забелязват при обработка на подмишниците и интимната зона. Можете да извършите лазерна епилация на всички зони от тялото и лицето, с изключение областта около очите. Необходимо е процедурите да са съобразени с Вашия индивидуален тип кожа, цвят и дебелина на окосмяването. От значение е и хормоналния Ви фон. В случай, че лазерът не е настроен според Вашите показатели – може да получите изгаряне или подуване на обработваната зона.

 

Лазер центърАрмада” извършва висококачествена лазерна епилация с Александритен лазер. В центъра ще получите подробна информация за това как ще се извършат процедурите, в зависимост от Вашите показатели. Преди да започнете програма по лазерна епилация – трябва да Ви бъдат насрочени дати за посещение, които са съобразени с жизнения цикъл на окосмяването в избраната от Вас зона. Всяка от процедурите в лазер център „Армада” преминава под прякото наблюдение на медицинско лице. За отлични резултати следвайте препоръките на специалистите.

Очакваме Ви!

 

Posted from Sofia, Sofia City Province, Bulgaria.

Препоръчителен график на процедурите за лазерна епилация

Лазерна епилация навлиза все повече в ежедневието и в начина ни на живот. Ако и Вие сте от желаещите да изпитат ефективността на тази иновационна технология, заповядайте при нас в лазерен център „Армада”.

Тук нашите специалисти ще изберат програма и график за извършване на процедурите, които ще бъдат най-подходящи за Вашата кожа, в зависимост от следните няколко характеристики:

 • Жизнен цикъл на косъма:

При всеки човек фазите на развитие на косъма са с различна продължителност. Колко дълго продължава всеки един от етапите обаче, зависи от Вашата възраст и тип на фоликулите.

 • Най-благоприятна за Лазерна епилация е първата – Анагенна фаза. По време на нея, косъмът започва да се развива, т.е да се „произвежда”, луковицата силно се пигментира, а коренът достига максималната си дължина. При анагенната фаза е регистрирана най-голяма успеваемост на лазерното епилиране.
 • Втората (Катагенна) фаза бележи началото си с делене на клетъчните елементи в корена, т.е фоликула се доразвива и в края на катагенната фаза, в долния сегмент на луковицата остават много малък брой епителни клетки. Именно заради това, коренът значително се съкращава и този преходен период не е удачен за лазерно епилиране.
 • Третата, Телогенна фаза, е етап на покой. По време на нея косъмът изтънява и опада. За да се извърши качествена лазерна епилация, се изчаква тази фаза да премине и да започне отново периода на произвеждане на космите.

Специалистът, който изготвя Вашия график, трябва да изследва и какъв тип клиент сте. Лекарите, делят посетителите основно на три вида:

 • Първи вид:

Хора, които не страдат от заболявания, но въпреки това имат прекомерно окосмяване на определени зони от тялото (крака; ръце; гръб; гърди.) В този случай се препоръчва стандартен график процедури с александритен лазер – от 4 до 6.

 • Втори вид:

Посетители, които имат хормонален дисбаланс, вследствие на който растежа на космите им е ускорен, а появата на нови фоликули – интензивна. Те се подлагат на най-голям брой сеанси (от 8 до 10).

 • Трети вид:

Третият тип клиенти ги обединяват различни специфики, които им пречат да извършват нормална епилация. Някои от причините са: подкожни косми; нисък праг на болка; алергии и други дерматологични заболявания. Подбора на правилния брой процедури, при тях, е изцяло съобразен със зоната, която ще се епилира, типът кожа, подкожните мазнини и т.н

Правилният избор на график за процедурите по лазерна епилация е изключително важен не само за крайния резултат, а и за избягването на възможни странични ефекти.

Лазерен център „Армада”, гр. Пловдив работи с квалифицирани лекари, които ще изберат най-подходящата програма за Вас. Благодарение на нашите Александритни лазери ще получите професионална грижа и гарантиран комфорт.

Очакваме Ви!

Posted from Plovdiv, Plovdiv Province, Bulgaria.

Лазерна епилация пловдив Армада

Популярността на процедурата за обезкосмяване лазерна епилация пловдив не е трудна за обяснение. Тя силно се отличава по ефективност, бързина и безболезненост от останалите методи за отстраняване на нежеланото окосмяване в областта на лицето, подемишниците, краката, бикини-зоната и т.н. Достатъчен е един курс с няколко сеанса, за да се избавите за дълго или дори завинаги от неприятните косми по себе си, от неудобствата и стеснението, които ви причиняват и от целия набор комплекси, които ви карат да се срамувате от собствената си външност.

Едно от важните предимства, което трябва да се спомене, когато става дума за лазерна епилация пловдив, е нейната действително изключителна ефективност. Всичко на всичко няколко процедури, но те са така мечтаният финал на упоритото окосмяване, необходимата честа епилация, болката… и изобщо на този, честно казано, досаден ангажимент. Само след 3-4 сеанса през кратък интервал ще имате несравнимо гладка кожа и няма да е нужно да криете тялото си зад плътни дрехи – то ще може свободно да се радва на своята красота и привлекателност.

ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ ПЛОВДИВ – НОВИНИ

 • Предизвиква ли лазерна епилация пигментация на кожата?

  Предизвиква ли лазерна епилация пигментация на кожата?

  Въпреки популярността на доказаната й ефективност, значителен брой потенциални клиенти изпитват колебания да се подложат на процедурата лазерна епилация, заради обясним страх от възможни изгаряния или пигментация на кожата на […]

  ОЩЕ →

 • Aлександритните Лазери

  Aлександритните Лазери

  Aлександритните лазери – обявени за най-добрите в областта на епилацията и налични в център ARMADA! Лазерната епилация набра невероятна скорост в нареждането до традиционните и познати от векове наред методи […]

  ОЩЕ →

 • Лазерна Епилация Пловдив Форум

  Лазерна Епилация Пловдив Форум

  Не е нужно да работите в областта на статистиката, за да си направите и сами извода къде в района на град Пловдив се предлагат най-добрите услуги за лазерна епилация. Не […]

  ОЩЕ →

 • АРМАДА с Международен сертификат ISO

  АРМАДА с Международен сертификат ISO

  Нееднократно Лазер център АРМАДА е доказал на клиентите си своя безспорен стандарт за обслужване, който е съизмерим със световните постижения в областта. За нас съвременната медицина е възможност, а желанията […]

  ОЩЕ →

 • Лазер център АРМАДА с Golden European Award

  Лазер център АРМАДА с Golden European Award

  Лазер център АРМАДА е известен със своята коректност към всеки клиент и с високата резултатност на услугите. Благодарение на тези свои принципи успяхме да се превърнем в еталон за компетентност […]

  ОЩЕ →

 • Най-добрата лазерна епилация в Пловдив

  Най-добрата лазерна епилация в Пловдив

  И така, нуждаете се от епилация… Не е много приятно, но е човешко и ако това ще ви успокои, тормози всички. Най-вече защото отнема време, а и нерядко причинява проблеми […]

  ОЩЕ →

 • Какво ще постигнете с лазерна епилация?

  Какво ще постигнете с лазерна епилация?

  Съвременната лазерна епилация има ред предимства, от които да се възползвате. Не един или два пъти сте попадали на подобен тип статии. Въпросът е обаче е наред с предимствата й […]

  ОЩЕ →

 • Предимства на лазерна епилация

  Предимства на лазерна епилация

  В съвременния свят на богато предлагане в сферата на услугите за разкрасяване и най-вече за обезкосмяване, изборът е голям, но винаги е труден. Най-лесният подход за селектиране на подходящата за […]

  ОЩЕ →

 • Факти за лазерна епилация

  Факти за лазерна епилация

  Факти за лазерна епилация – задължително ги прочетете, преди да се подложите на процедура с лазерна епилация! Скъпи приятели, сигурно всеки от вас е чувал за метода лазерна епилация като […]

  ОЩЕ →

 • Лазерна епилация Пловдив мнения

  Лазерна епилация Пловдив мнения

  Казват, че ако си накарал поне един човек да се усмихне, денят ти не е минал напразно. В Лазер център АРМАДА всеки ден има смисъл, защото ежедневно ощастливяваме многобройните си клиенти […]

  ОЩЕ →

 • Екипът на Лазер център АРМАДА

  Екипът на Лазер център АРМАДА

  Най-големият гарант за качество и безопасност в Лазер център АРМАДА е висококвалифицираният лекарски екип, който се гордее с богат професионален опит в областта на козметичната процедура лазерна епилация. Центърът ни […]

  ОЩЕ →

 • Лазерна Епилация Пловдив Цени

  Лазерна Епилация Пловдив Цени

  Зона Жени Мъже Време Горна устна 20лв 20лв 7-10мин Брадичка 25лв 30лв 7-10мин Шия 30лв 35лв 10-15мин Скули 20лв 25лв 7-10мин Бакембарди 20лв 25лв 10-15мин Между вежди 20лв 25лв 5мин […]

  ОЩЕ →

 • Лазерна Епилация

  Лазерна Епилация

  Последните няколко десетилетия донесоха изключителен успех и популярност на всеизвестната вече за всекиго лазерна епилация. В днешни дни тя е позната като един от най-ефективните и оптимални способи за справяне […]

  ОЩЕ →

Posted from Plovdiv, Plovdiv Province, Bulgaria.